Behöver du bli av med ett dödsbo?

Behöver du bli av med ett dödsbo?

God eftermiddag på er alla mina trevliga läsare och återigen varmt välkomna till bloggen. Jag tänkte att jag skulle ta upp en sak med er som kan vara bra att veta ifall det nu är så att man blir ägare till ett dödsbo som man inte vet vad man ska göra med. Detta hände mig när min gamla faster som var 98 år dog. Det finns ett företag som man kan höra av sig till om man har ett dödsbo i Eskilstuna eller Nyköping som man på ett smidigt sätt önskar att bli av med. Det är en secondhandverksamhet som heter Hyndevad Secondhand och de är intresserade av att köpa upp dödsbon.  

Min faster hade efter ett långt liv samlat på sig enormt mycket saker och när jag och mina syskon hade valt ut de saker som vi bestämde oss för att behålla var det dags att fundera på vad vi skulle göra med resten. Jag sökte lite på nätet och det var så jag fick reda på att Hyndevad Secondhand finns och att det går att vända sig dit när man vill bli av med ett dödsbo i Eskilstuna eller Nyköping eller någon annanstans i Södermanland. Så jag sålde detta dödsbo till dem och det är roligt att allt bohag åter kan komma i bruk och bli till glädje och nytta för andra. Hyndevad Secondhand är intresserade av att köpa sådant som går att sälja i deras secondhandbutik och då måste man ställa sig frågan om det som man vill bli av med är i ett sådant skick så att det kan vara av intresse för någon annan? Det mesta av fasters dödsbo i Eskilstuna fick vi sålt, men det blev även en tur till återvinningsstationen med sådant som ansågs vara skräp. 


Kommentarer är stängda.