Har du hört talas om det här företaget förut?

Har du hört talas om det här företaget förut?

Hej och välkommen! Det gläder mig att du har kommit hit för ett nytt inlägg. Det kommer idag handla om företaget jag har vänt mig till för KBT i Falkenberg, företaget heter Lynga KBT AB och jag kommer till viss del prata om dem idag.

För ett tag sedan kände jag att jag behövde någon typ av hjälp för att hantera livet och vardagen på ett bättre sätt. Jag har genomgått en hel del saker som än idag påverkar mig, på senare tid har jag dock blivit väldigt trött på att det ska påverka mig så mycket som det gör. Det här är något jag pratade med en vän om, hon uppmanade mig att söka någon typ av hjälp för det. Dessutom tipsade hon mig om det här företaget, hon själv har inte vänt sig till dem men en familjemedlem till henne hade gjort det. Eftersom den här familjemedlemmen hade fått så bra hjälp av dem kunde hon tipsa mig om dem då jag ville ha hjälp inom KBT i Falkenberg. Då jag har ett väldigt stort förtroende för henne valde jag att lyssna på hennes tips, så jag hörde av mig till det här företaget. Sedan dess har jag fått helt fantastisk hjälpa av dem, de har lyckats hjälpa mig på en helt ny nivå. Aldrig tidigare har jag varit med om så bra hjälp, jag har aldrig fått så bra hjälp med något annat för den delen heller. Idag kan jag hantera livet och min vardag på ett mycket bättre sätt, vilket jag är väldigt tacksam för. Med tanke på att jag har fått så bra hjälp av dem med KBT i Falkenberg kan jag avsluta med att rekommendera er att också vända er till dem om ni skulle behöva liknande hjälp. 


Kommentarer är stängda.