Jag får en speciell känsla av konst

Jag får en speciell känsla av konst

God morgon, god morgon! Hoppas du har fått en god nattsömn och att din morgon har varit bra. För att starta den här dagen på bästa sätt tänkte jag skriva ett inlägg om konst i Norrtälje, företaget det främst kommer handla om heter Raija Gustafsson Konst. Utifall att ni vill veta mer om henne kan ni läsa vidare här.

Konst har alltid varit en del av mitt liv, ända sedan jag var liten har jag haft ett intresse för skapandet av konst. Jag tror att det har att göra med att min pappa alltid har varit intresserad av det, det intresset har helt enkelt förts över till mig. Hemma i mitt barndomshem är näst intill alla väggar fyllda med olika typer av tavlor, det är nästan som att gå in i ett konstgalleri när man går in där. När jag flyttade hemifrån ville jag ha något liknande, inte lika många tavlor men jag vill definitivt ha konst i mitt hem. På senare tid har jag hittat Raija Gustafsson Konst, vilket är ett företag och en konstnär jag verkligen har börjat gilla. Hennes konst i Norrtälje tilltalar mig på ett speciellt sätt, på ett sätt som ingen annan konst tidigare har gjort. När man får den känslan tycker jag verkligen att man borde hålla an till det, det är nämligen inte en känsla som man känner till all typ av konst. Det som jag älskar så mycket med konst är att man får en helt annan känsla i hemmet, jag gillar den känslan mycket mer än den känslan jag hade innan jag förde in all konst. Om det är någon konstintresserad som läser det här, som är intresserad av konst i Norrtälje tycker jag verkligen att ni borde kolla in Raija Gustafsson Konst. 


Kommentarer är stängda.