Jag fick massage i present

Jag fick massage i present

Tjenare bloggen! Vad sägs som att utnyttja den present som jag fick på mors dag från mina kära barn. Den här veckan är ett perfekt tillfälle att unna sig en skön massage. Jag har inget inplanerat på eftermiddagarna och det ska bli lite sämre väder nu i slutet av veckan så då kan jag inte sola så mycket. Då får man hitta på annat och just massage känns som ett bra alternativ för en eftermiddag och sen någon av de andra dagarna så kan jag åka en sväng in till stan och kanske umgås med någon kompis en stund. Jag ska vara ärlig och säga att jag var lite nervös för vad mina barn skulle ge mig på mors dag. De har en väldigt bra fantasi och man vet aldrig riktigt vad man ska få, men de gjorde ett väldigt bra jobb den här gången. Någon gång fick jag exempelvis en fritös och den har inte kommit till användning förutom när de har varit på besök. I födelsedagspresent förra året så funderade de på att ge mig en hund men som tur är så satte deras flickvänner stopp för den planen. Jag hade aldrig haft tid med en hund, det är knappt så att jag har tid för mig själv. Nej nu önskar jag bara att den här arbetsdagen ska ta slut så jag kan åka hem och slänga mig i soffan, det ska bli riktigt skönt att bara få slå på en bra film och slappa en stund. Sen ska jag verkligen försöka att komma ihåg att boka en massage här i Lerum. Till middag vet jag inte riktigt vad det blir men jag hittar nog på något utav det som jag har i kylen, jag orkar verkligen inte åka till affären idag och handla. Ha en fin dag!  


Kommentarer är stängda.