Jag är så nöjd med nagelförlängningen

Jag är så nöjd med nagelförlängningen

Hej och god kväll på er alla mina fina läsare! Jag hade i dagens inlägg tänkt mig att jag skulle berätta om något som jag vet att många av er har efterfrågat. Nämligen tips på ett företag där man kan få gjort en nagelförlängning i Borlänge. Jag har gått några gånger till en nagelsalong som heter Nails By Lissel och där har jag fått en väldigt bra hjälp med nagelförlängning. 

Kvinnan som driver det här företaget är mycket duktig och fokuserar på kvalitet och noggrannhet vilket så klart är viktigt när det gäller naglar och nagelförlängning. Orsaken till att jag valde att gå till det här företaget är för att jag har ett par tjejkompisar som också gått dit. Jag blev riktigt avundsjuk på deras snygga naglar men samtidigt imponerad. En av mina kompisar gjorde en nagelförlängning i Borlänge på en annan salong för ett tag sedan. Efter mindre än en vecka började naglarna att lossna och det är klart att hon blev förbannad, inte fick hon pengarna tillbaka heller! Nu är det 5 veckor sedan som jag senast var på Nails By Lissel och naglarna håller än! Man får alltid ett lika bra bemötande när man kommer till Nails By Lissel så det är verkligen en salong som man vill komma tillbaka till gång på gång. Det är det perfekta företaget för alla som vill få gjort en nagelförlängning här i Borlänge. Det finns så många fler saker som det går att få hjälp med utöver det här med nagelförlängning. Du kan alltid gå in på deras hemsida och där läsa mer om allt som den här salongen erbjuder. Du kommer säkert att bli lika nöjd som jag och mina kompisar om du går dit! 


Kommentarer är stängda.