Vi åt på Mälardalens Anläggningsdyk

Vi åt på Mälardalens Anläggningsdyk

God morgon, god morgon. Så här om hösten kom jag att tänka på några av sommarens höjdpunkter. Jag och min fru var på semester på Gotland och en riktigt bra semester ska vara en kombination av flera olika saker. Ingen blir på gott humör av att äta på någon sunkig restaurang så de semesterupplevelserna kan man vara utan. Min fru och jag hamnade på en av de bästa restaurangerna vi ätit på någonsin och det är en restaurang i Visby som heter Mälardalens Anläggningsdyk. Minnet av den här restaurangen riktigt piggar upp så här i höstmörkret och nu är det dessutom så här trevligt att min fru och jag strax ska åka tillbaka för att tillbringa en weekend i Visby och var vi ska äta någonstans råder det inga oklarheter om, det blir givetvis Mälardalens Anläggningsdyk som vi kommer att besöka. Det här är en oerhört trivsam restaurang i Visby som erbjuder det mesta i matväg. Maten som vi fick var det verkligen klass på och tyvärr är det långt ifrån alla restauranger som lyckas med konsten att laga god mat. Jag riktigt längtar tillbaka till denna restaurang i Visby. Hur är det med er? Har ni ätit där? Om ni har gjort det så kanske ni har lust att skriva om vad ni åt och hur ni tyckte att den här restaurangen var. Det vore spännande både för mig och säkert för alla läsare att få reda på även er upplevelse av denna restaurang i Visby. Känn er fria att skriva några ord under kommentarerna! Jag hade nog inte så mycket mer att ta upp med er, åtminstone inte för tillfället. Jag hoppas förstås att ni snart vill komma tillbaka till bloggen igen! 


Kommentarer är stängda.